9 september 2018

 

 

1e wedstrijd N.K.C. Divisie 4 te Zwolle

 

Zondag 9 september was het Zwols Kegelhuis de locatie van de eerste wedstrijd in Divisie 4 van de Nationale Kegel Competitie voor teams. Op deze dag mocchten de teams (bestaande uit 4 personen) 4x15 ballen gooien. Uit Zwolle waren dit Hennie Bos, Igna van Boeyen, Nel Poel en Gert Bos. Per ronde viel de laagste score af. Dit hebben ze prima verdeeld. aan het einde van de middag resulteerde dit in een derde plaats en 5 punten. Een goed begin van deze competitie.

Voor de complete uitslag verwijs ik u naar Uitslagen -Nat.Land.Comp 18-19.

 

 

26 augustus 2018

 

100 Ballen Hanzetoernooi 2018 ter ere van het 110 jarig bestaan van de Z.K.B.

 

 

Op 26 augustus hebben wij het 110 ballen Hanzetoernooi georganiseerd ter ere van het 110 jarig bestaan van de Zwolsche Kegel Bond. aan dit toernooi hebben 48 personen deelgenomen. OP dit toernooi moesten de deelnemers niet alleen op de kunststof banen, maar ook op de vier houten banen gooien. Dit is voor een ieder een apparte, maar leuke ervaring.

Bij de Dames A kon Riet Hulleman het beste overweg met de verschillende banen met 715 hout, bij de dames B was dit Nel Poel met 681 Hout en bij de Dames C was dit Annelies Hoksbergen met 659 hout. Bij de Heren A was B. de Vries het sterkst met 713 hout, bij de heren B was dit Magnus Bakker met 698 hout en bij de heren C was dit Gert Bos met 683 hout. voor de rest van de uitslagen verwijs ik u naar het tabblad Zwolse toernooien.

 

 Voor een klein filmpje met de winnaars klik op onderstaande link:

https://www.facebook.com/ZwolscheKegelbond/videos/279414659544558/

 

Tijdend dit toernooi werd er ook een receptie gehouden ter ere van ons jubileum. waarbij de genodigden en deelnemers aan het toernooi konden genieten van een hapje en een drankje.

 

Al met al een zeer geslaagde dag.

 

25 feruari 2018


Van Boeyen en Ter Horst kegelkampioenen

Igna van Boeyen en Klaas ter Horst hebben zich zondag gekroond tot Zwols kampioen kegelen. In het Zwols Kegelhuis werd de finaledag van het seizoen 2017-2018 gehouden en na afloop bleken Van Boeyen en Ter Horst de winnaars. In de B-categorieën werden de competities gewonnen door Margriet van Gorkom en Gert Bos.

 

 

In de A-categorie voor heren was de strijd snel gestreden. Klaas ter Horst werd op overtuigende wijze kampioen, want collega's Zef Waelbers en Magnus Bakker volgden op enige afstand. Ook bij de dames was er weinig sprake van spanning, aangezien Igna van Boeyen de onbetwiste winnares werd. Zij hield Thea Jansen en Nel Poel ruim achter zich. In de B-categorie ging de zege bij de heren naar Gert Bos, die afrekende met Henry Snoeijer en Hans Kraake. Bij de dames was Margriet van Gorkom te sterk voor Anneke Niemeijer en Ria Rolevink.

 

Voor de uitslagen verwijs ik u naar uitslagen.