Zwolsche Kegel Bond

Public Relations

 

Wist U dat wij in Zwolle een Nationaal kegelcentrum hebben met 6 wedstrijdbanen en 4 houten banen voor recreatieve doeleinden?

En wist U dat daar elke avond diverse clubs actief zijn, zowel Dames, Heren en gemengd?

Misschien denkt U “nee, dat wist ik niet”, of misschien wist U het allang. In beide gevallen willen wij U van harte uit nodigen eens een keer te komen kijken en mee te doen.

 

Wij bieden heel veel mogelijkheden om U een gezellige avond te bezorgen, zowel individueel als groep of bijvoorbeeld personeelsfeestjes. Naast het kegelen kunt U bij ons ook darten, oud-Hollandse spellen spelen en de tijd gezellig aan de bar doorbrengen.

 

Verschillende kegelclubs zijn ontstaan uit  personeelsverenigingen. Vanaf 10 personen is de baanhuur heel goed op te brengen. In overleg eens per week of eens per 2 weken; er is van alles mogelijk.

 

De Zwolse Kegelbond organiseert wedstrijden in Zwolle waaraan U deel kunt nemen en zich kunt plaatsen voor nationale wedstrijden georganiseerd door de KNKB.

 

Verder maakt onze restauranteigenaar heerlijke buffetten, in overleg samen te stellen. De prijzen voor consumpties zijn heel redelijk, en in deze crisistijd kunt U voor een leuke prijs een hele gezellige avond voor Uw personeel organiseren, die ook nog eens heel goed is voor de onderlinge band: samen sporten brengt mensen bij elkaar is onze ervaring.

 

Waar kunt u ons vinden?

 

 

Nationaal Kegelcentrum  "Zwols Kegelhuis"

 

(achter de Stilo Sporthal)

 

Van Wevelinkhovenstraat 103

8022CM Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

Mocht U meer willen weten, kunt U contact met ons op nemen.

 

P.R. commissie ZKB

 

Margriet van Gorkom

 Tel. 06-12252084

 Email: margrietvangorkom@outlook.com

 

 

 

 

 

 

 

Top